سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی و معماری

 


طراحی و معماری

با پیشرفت هایی که در عرصه معماری شکل گرفته است این هنر به تدریج قابلیت تغییر به یک صنعت مدرن و ارتقا یافته را پیدا کرده است. صنعت معماری یکی از رشته های فنی و پرکاربردی محسوب می شود که غیر از جنبه های آکادمیک آن هم از جنبه معماری خارجی و یا معماری نما و معماری داخلی و دکوراسیون بسیار ارزشمند می باشد. نظم هندسی حاکم بر این هنر استثنایی موجب شده است تا روز به روز افراد زیادی جذب این رشته شده و به کارآموزی یا اشتغال زایی در این زمینه بپردازند. به منظور خلق هر گونه فضای بدیع و متناسب با نوع چیدمان و جلوه های بصری حاکم بر منازل رعایت اصول دکوراسیون و معماری داخلی ضروری می باشد. اهمیت دادن به فضا و معماری داخلی منازل موجب می شود تا به نوعی آرامش روانی و امنیت خاطر را در این زمینه تجربه کنیم. فراموش نکنید هنر معماری داخلی صرفا در طراحی و نظم بخشیدن به  فضاهای لوکس و پر زرق و برق نبوده بلکه حاوی پیام های مختلفی به ساکنین آن مکان می باشد. در واقع هنر و صنعت معماری داخلی گستره بدون حد و مرزی داشته و می تواند روز به روز تحولات چشمگیری را رقم بزند .

معماری داخلی به چه معناست ؟

معماری داخلی، طراحی مکانی است که با حدود ساختمانی تشکیل شده است. همین طور می تواند طراحی اولین طرح و نقشه برای به کار گیری، طراحی دوباره و مجدد برای ایجاد تحول در طرح، یا تغییر عقیده در مورد طرح و به کار گیری بر اساس نیاز هم باشد. امروزه معماری داخلی بخشی ازمعماری پایدار به حساب می آید، که در قسمتی از آن هم به مراقبت از منابع و بازیافت برای طراحی مورد استفاده مشغول می شود.

در کل این عنوان به طراحی فضا و فرم باز می‌گردد و معماری داخلی در واقع مسیری است که در آن بخش های داخلی بنا با دقت به همه ی وجوه انسانی و بهره گیری از مکان ها، طراحی می‌ گردد و در واقع طراحی داخلی ساختمان با در نظر

 

سبک معماری نئوکلاسیک

فلسفه و تمدن کلایک یونان و روم باستان، شالوده فکری و اجتماعی تمدن مغرب زمین را تشکیل می دهد و طی 2500 سال گذشته، همواره فلسفه کلاسیک در بینش ذهنی و کالبد فیزیکی تمدن غرب مشهود بوده است. معماری غرب نیز از این امر مستثنا نبوده و معماری کلاسیک پیوسته در کلیه دوران های تارخی مغرب زمین مطرح بوده است. در سرزمین غرب، معماری یونان و روم باستان به عنوان معماری کلاسیک نامیده می شود. در طی قرون وسطی، معماری رومانسک (رومی وار) و پس از آن معماری رنسانس و باروک، با الهام از معماری کلاسیک عصر باستان طراحی می شدند. در طی قزون 18 و 19 میلادی، معماری نئوکلاسیک (کلاسیک جدید) مهم ترین سبک معماری در غرب بوده است.

معماری بیونیک و آشنائی با آن

 

انسان از بدو پیدایش تاکنون در طبیعت به کندوکاو مشغو ل بوده و هست، در طبیعتی که همواره برای او ناشناخته و بوده. زمانی او به تدریج از دل طبیعت واژه تکنولوژی و هنر را بیرون کشید وآنها را برای ترکیب در ذهن خود پرواند و حاصل آنرا طی قرنها به زبانهای مختلف باز گو کرد. بنابراین لازم است ارتباطی با اصول منطقی و علمی بین سیستمهای ماشینی و سیستم‌های زنده پدیدار شود روح بخشیدن به ساختمان یکی از تمایلات معماری بیونیک است که با توجه به قدرت سازه برای تنفس ( زنده‌نمایی )، به کمک خطوط مستقیم یا منحنی خالص و القاء آهسته تمامیت سازه به آن دست پیدا می‌کنند و مهم ترین چیز برای معماری بیونیک آن است که ساختمان بتواند زنده بودن خود را القاء کند.

از بدو آفرینش زمین، طبیعت خود، تبدیل به طراح و معمار نهایی شده است طی این مدت گیاهان و جانوران توانسته‌اند با تزئینات و طراحی‌های لازم بر مشکلات محیط زیست خود فائق آیند و انسان نیز درطول زندگی خود، همیشه سعی داشته برای ساخت و طراحی مکانها و وسایل مورد نیاز خود از طبیعت و محیط زیست اطراف خود الهام بگیرد

 

طراحی و معماری

آرشیتکت

طراحی داخلی

نمای ساختمان

گروه معماری

برترین معماران و طراحان ایران

معماری نئو کلاسیک

معماری بایونیک

 

سئو 

طراحی وب سایت   طراحی سایت